Brunel organiseert lunchbite ‘De Toekomst van Pensioenen’

12 augustus 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Finance & Risk Businessline van Brunel organiseert op woensdag 28 augustus de digitale lunchbite ‘De Toekomst van Pensioenen’. Deze wordt in een vorm van een Q&A gehouden, met pensioenspecialist Hank Kornman als spreker.

De pensioensector staat voor een megatransformatie.  Op 1 juli 2023 trad de nieuwe Wet toekomst pensioenen namelijk in werking. Praktisch gezien betekent het dat alle pensioenfondsen per 1 januari 2028 de overstap moeten hebben gemaakt naar het nieuwe pensioenstelsel.

Een pittige uitdaging, die zowel kansen als uitdagingen met zich meebrengt. Experts verwachten dan ook dat het thema de komende jaren maatschappelijk zeer actueel zal blijven.

Brunel organiseert lunchbite ‘De Toekomst van Pensioenen’

“Wij verwachten een groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel”, legt Kornman onder meer uit. “Dit biedt geweldige kansen voor professionals die zich willen ontwikkelen in een veranderend vakgebied.”

Gedurende de lunchbite zal Kornman een toelichting geven over het nieuwe pensioenstelsel. Daarnaast zal hij ingaan op het huidige pensioenreglement van Brunel.

“De sessie zal interessant zijn voor zowel de specialisten van Brunel, als specialisten van Finance & Risk van andere organisaties die meer willen weten over de huidige pensioenwetgeving”, aldus de detacheerder.

Inschrijven kan hier.