Stater viert zilveren jubileum

28 september 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het is alweer vijfentwintig jaar geleden dat Stater het levenslicht zag. In een kwart eeuw groeide de hypotheek service provider uit tot marktleider van Nederland en ondersteunt het bijna de helft van alle Nederlandse hypotheken. Een moment om bij stil te staan dus en dat wilde Stater niet alleen doen.

Het bedrijf nodigde daarom zijn klanten en stakeholders uit voor een leerzaam jubileumfeest in Amersfoort. Het evenement – bijgewoond door bijna negentig genodigden en een dertigtal Staterianen – werd geopend door CEO Erwin Dreuning en dagvoorzitter Myrthe Meurders.

Vervolgens was het de beurt aan gastspreker Arnoud Boot (Hoogleraar Corporate Finance en Financial Markets aan de Universiteit van Amsterdam). Boot nam het publiek mee in de huidige stand van zaken van de Nederlandse economie in vergelijking tot de internationale trends en ontwikkelingen.

Stater viert zilveren jubileum

“Niet alleen een geweldig interessante spreker”, blikt Stater terug. “Maar ook een gefundeerde bijdrage met betrekking tot de huidige ongewisse stand van zaken alsmede mogelijker oplossingen om uit de veronderstelde impasse te komen.”

Champagnetoren

De tweede spreker benaderde de wereld vanuit een geheel andere blik. Toon Gerbrands, tot voor kort directeur van voetbalclub PSV, deelde zijn passie over leiderschap met het aanwezige publiek. Wat Gerbrands betreft vormen samenwerking, inspiratie en goede communicatievormen de basis om veranderingen succesvol te lijf te gaan.

Uiteraard was er tot slot ook nog de ruimte voor een feestelijk afsluiting met champagne én een gezamenlijk diner. Stater laat weten terug te kijken op een geslaagd evenement. “Waarin wij samen met onze klanten ons vijfentwintig jarig bestaan op een indrukwekkende wijze hebben gevierd.”