Rabobank verbindt zich aan Nationale Duurzame Huizen Route

07 februari 2024 Banken.nl 1 min. leestijd

De Nationale Duurzame Huizen Route (NDHR) heeft Rabobank aan zijn zijde gevonden als nieuwe partner. Het doel is om gezamenlijk de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van duurzaamheid in de woningmarkt aan te pakken.

Rabobank focust op het ondersteunen van klanten bij het verduurzamen van hun woningen en het samenwerken met gelijkgestemde partners in de transitie naar duurzaam wonen. Het motto van de bank, ‘Growing a better world together’ weerspiegelt deze intentie.

Het partnerschap met NDHR, dat aanvankelijk voor een jaar is gesloten, beoogt deze inspanningen verder te versterken. Daarnaast is er een optie overeengekomen voor een mogelijke verlenging van drie jaar.

Rabobank verbindt zich aan Nationale Duurzame Huizen Route

De NDHR fungeert als platform voor duurzaam wonen, biedt informatie over verduurzaming en energiebesparing en stelt huiseigenaren met duurzame woningen in staat hun ervaringen te delen.

Jaarlijks organiseert NDHR de Nationale Duurzame Huizen Route en eens per twee à drie jaar een verkiezing voor het duurzaamste huis van Nederland.